Чоловічі духи та жіночі сумочки в подарунок отримали діти перед Ід аль-Адха

Дата публікації:

Поділитися новиною:

Напередодні свята Ід аль-Адха (Курбан-байрам) Ліга мусульманок України подарувала учням ліцею «Наше майбутнє» та учасникам тритижневого курсу з вивчення Корану подарунки.

Координатори акції запросили дітей до Ісламського культурного центру Києва за два дні перед святом жертвоприношення, щоб вручити їм подарунки. 

іга мусульманок України подарувала учням ліцею «Наше майбутнє» та учасникам тритижневого курсу з вивчення Корану подарунки.За словами заступниці голови ЛМУ Сюзанни Іслямової, діти проявили неабияку активність та старання під час літнього табору:

 

— Тому ми вирішили їх підтримати, зробивши приємні подарунки: для хлопчиків закупили костюми з сорочки та штанів, а для старших у пакунок додали ще й духи. Для дівчаток — туніки з лосинами; ще старших потішили довгими сукенками та жіночими сумочками. 

 

іга мусульманок України подарувала учням ліцею «Наше майбутнє» та учасникам тритижневого курсу з вивчення Корану подарунки.Загалом близько 100 юних мусульман отримали подарунки від організаторів та одного з викладачів Корану, Хайдера аль-Хаджа. Частину пакунків відвезли дітям із кримськотатарських родин — переселенців, що проживають у Вінницькій області, в селі Калинівка. Решту роздали в ісламських культурних центрах Львова та Одеси місцеві волонтери.

Copyright © Muslimat
Всі права захищені
Створення сайтів — студія ВЕБ-СТОЛИЦЯ