ГО «Мар’ям» організувала серію мотиваційних зустрічей «Успіх в тобі»

Дата публікації:

Поділитися новиною:

Громадська організація «Мар’ям», що входить до Ліги мусульманок України, організувала серію мотиваційних зустрічей юних послідовниць ісламу з креативними, успішними людьми, що надихають. Активістки «Мар’ям» переконані, що підлітковий вік надзвичайно важливий для формування особистости, усвідомлення життєвих цілей та пошуку способів самореалізації, і сподіваються, що спілкування з тими, хто спромігся досягти високого рівня в певній галузі, їхні поради й досвід надихнуть дівчат-підлітків до особистісного зростання, допоможуть раціонально використовувати здібності та сили на шляху до мети.

 

Громадська організація «Мар’ям» організувала серію мотиваційних зустрічей для мусульманок «Успіх в тобі»26 вересня відбулася зустріч з експертом з продажу одного з найбільших столичних агентств нерухомости Еннаном Бекіровим:

 

«Естафету успіху розпочав молодий підприємець, мусульманин Еннан Бекіров <…> Зустріч побудували у вигляді діалогу, тому пан Еннан представився, розповів як йому вдалося збудувати підприємство у 22 роки, інформує «Мар’ям». — Пан Еннан наголосив, що для успішної роботи необхідно бути в ресурсі щодня, слідкувати за рівнем життєвої енергії та місцями її втрати, а дівчата поділились одна з одною власними рецептами відновлення сил».

 

Мусульмани не відділяють світське життя від релігійного, тож на зустрічі йшлося і про пріоритети — такими гість назвав стосунки із Всевишнім та з самим собою:

 

«Якісні та вчасні молитва, сон, їжа і планування часу не лише дають сили та енергію для успіху, а й дисциплінують розум, організовують день».

 

Громадська організація «Мар’ям» організувала серію мотиваційних зустрічей для мусульманок «Успіх в тобі»Молодий підприємець наголосив, що в будь-якій справі треба проаналізувати ситуацію з усіх боків перед конкретними діями, зосередитися на основному й мати волю відмовитися від другорядного; навчитися спершу працювати з меншими формами, а потім переходити до великих.

 

Пан Еннан звернув увагу, що лише правильний і якісний процес крок за кроком приведе до правильного результату, й застеріг не витрачати великих ресурсів на покращення, а вкладати в себе, підвищувати свою майстерність день за днем.

 

«Пам’ятайте, досконалості немає меж!» — нагадав лектор і побажав успіху в усіх починаннях.

 

Громадська організація «Мар’ям» організувала серію мотиваційних зустрічей для мусульманок «Успіх в тобі»Після лекції та бесіди з гостем для дівчат провели майстер-клас: активістка Мар’ям Амер поділилася навичками створення незвичних «солодких» букетів із прихованим у них секретом.

 

«Талановита Мар’ям Амер навчила дівчаток створювати солодкі букети з бутонів з десертною таємницею. Дівчата зробили кожна свій унікальний і неповторний букет і поспішили додому — подарувати солодке життя своїм рідним і планувати власний успіх», — повідомляє ГО «Мар’ям» і дякує Еннану Бекірову та Мар’ям Амер за навчання юних мусульманок і приклади для натхнення.

Copyright © Muslimat
Всі права захищені
Створення сайтів — студія ВЕБ-СТОЛИЦЯ