Мусульманки Києва організували прибирання в одному з міських парків

Дата публікації:

Поділитися новиною:

Жіноча громадська організація «Мар’ям» спільно з Конгресом мусульман України організувала екологічну акцію: прибирання Пушкінського парку в Шевченківському районі столиці.

 

prybyrannia parkuВранці 24 травня активісти Ісламського культурного центру Києва вже стояли біля головного входу в парк із коробкою гумових рукавиць та об’ємним рулоном сміттєвих пакетів. 

 

Мусульманки залучили до прибирання своїх дітей, щоб донести до молодого покоління важливість збереження чистого довкілля, адже Всевишній Аллаг довірив людям землю в тимчасове користування як Його намісникам.

 

За словами голови ГО «Мар’ям» Амаль Ткаченко, мусульмани України прагнуть мотивувати одновірців і всіх громадян брати активну участь у суспільному житті.

 

— Таким чином ми демонструємо суспільству важливість благородних цінностей ісламу й те, що мусульманин — ефективний, корисний і дуже відповідальний, де б він не пішов. Наступного разу запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до нашої ініціативи та залучити своїх дітей. Зробімо разом наше майбутнє життя чистим і комфортним! — наголосила вона.

Copyright © Muslimat
Всі права захищені
Створення сайтів — студія ВЕБ-СТОЛИЦЯ