У Лізі мусульманок України відбулися вибори нового керівництва

На початку січня в Києві на загальних зборах Ліги мусульманок України відбулися вибори нової голови організації.

Участь у них узяли активістки Ліги з різних міст України, а також сестри, що працюють дистанційно через виїзд за кордон після повномасштабного вторгнення РФ.

 

 

Серед запрошених гостей були президент Конгресу мусульман України Сейран Арифов та муфтій ДУМУ «Умма» Мурат Сулейманов.

 

 

Чинна голова ЛМУ Ніяра Мамутова підбила підсумки діяльности за три роки, що вона очолює організацію. Але почала вона зі слів подяки за підтримку: 

 

Дякую кожній з вас, бо без вас би цього всього не було. Внесок кожної з вас дав такий гідний результат! Ми пройшли важкі роки, але впоралися з поставленими викликами, що виникли через війну.

 

Присутні дякували Ніярі за такі важкі, але плідні для організації три роки. 

 

— Це були дійсно важкі роки: ковід, а потім і війна — нові виклики, з якими гідно впоралася голова. Дякую тобі! — сказала членкиня комітету Ліги мусульманок України Ганна Отман.

 

Муфтій ДУМУ «Умма» також високо оцінив результати діяльности Ліги:

 

— Ці роки ЛМУ показала гідну роботу всіх сестер під керівництвом пані Ніяри. Дякую вам за це! І хочу нагадати, що це велика відповідальність передусім перед Богом.

 

 

 

За підсумками голосування до комітету Ліги мусульманок обрані Сюзанна Іслямова, Амаль Ткаченко, Танзіля Іса, Ніяра Мамутова, Світлана Путіліна, Арзи Арифова, Анжеліка Хуснутдінова та Рама Ель-Наджар.

 

Головою ЛМУ обрана на новий термін Айша Іса.

Copyright © Muslimat
Всі права захищені
Створення сайтів — студія ВЕБ-СТОЛИЦЯ