Українські мусульманки передали військовим портативні зарядки

Дата публікації:

Поділитися новиною:

На кошти, зібрані українськими мусульманками придбали 23 портативні зарядні пристрої та 21 допоміжний карабін. Імами-капелани передали їх військовим-мусульманам, що боронять Україну на харківському напрямку.

Активістки Ліги мусульманок України систематично відкривають збори коштів для тих, хто ціною свого життя захищає незалежність країни.

Обстріли росіянами об’єктів енергетичної інфраструктури, особливо у прифронтовій зоні, значно ускладнюють становище бійців. Цивільні та військові часто залишаються без світла та можливости зв’язатися з близькими. 

 

Під час Рамадану Ліга мусульманок України вирішила зробити подарунки для військовиків. Членкиня ЛМУ Світлана Путіліна розповідає, що нині багато військових братів боронять Харківщину: 

Ми всі знаємо, що багато братів-мусульман боронять нас на різних напрямках. Усі вони зустрічали Рамадан у складних умовах. Ми, своєю чергою, намагаємося надавати  можливу допомогу. Ситуація напружена: постійні обстріли, часто немає світла, а на фронті й поготів. Тож ми вирішили, що такі подарунки є актуальні. Звісно, наперед ми порадилися з Хаджимурадом Путіліним, головою Управління Військового капеланства мусульман України.

 

Передати такі подарунки вдалося завдяки відкритому збору на сторінках ЛМУ в соцмережах. 

— Дякуємо кожному, хто приєднався до цієї справи! Разом ми зібрали та придбали дуже потрібні павербанки, передали нашим братам. Нехай Всевишній оберігає їх та всіх нас! — прокоментувала Світлана Путіліна.

Copyright © Muslimat
Всі права захищені
Створення сайтів — студія ВЕБ-СТОЛИЦЯ