Українські мусульманки підготували святкову програму та подарунки для дітей

Дата публікації:

Поділитися новиною:

Мусульмани України разом з одновірцями у світі відсвяткували 10 квітня Ід Аль-Фітр (Ораза-байрам). Це друге за значущістю свято в ісламі після Курбан-байраму (Ід аль-Адха). 30 днів, цілий священний Рамадан, вірні додержували посту від світанку й до заходу сонця.          

 З нагоди свята мусульманки України в мечетях різних міст підготували культурно-розважальну програму з подарунками для жінок і дітей.

 

У Києві на свято прийшло понад 250 дітей. ГО «Мар’ям» разом із Конгресом мусульман України підготувала солодкі подарунки. Після святкової молитви на юних мусульман чекали цікаві атракціони, а на жінок — частування.

 

 

В одеському ІКЦ «Аль-Масар» місцеві мусульманки організували вікторину, присвячену Рамадану, переможці отримали подарунки.

Для дітей були пригоди з аніматорами, батутом, солодкою ватою та бульбашками, а для батьків і гостей свята — дитячий виступ із піснею Махер Зейна Rahmatan Lil’Alameen.

 

 

 

 

У Чернівцях після святкової молитви відбулося нагородження подяками прихожан, що протягом місяця допомогли в організації іфтарів.

 Громадська організація «Нур» привітала дітей подарунками, а для жінок підготували частування.

 

На Львівщині свято відзначили частуванням таджицьким пловом і солодощами. Звісно, для дітей була святкова програма — веселі аніматори та подарунки залишили купу радощів.

Мусульманки Вінниці, Харкова, Запоріжжя, Дніпра та Сум змогли організувати цікаву програму для жінок і дітей. Після святкової проповіді й молитви, почалася розважальна програма з подарунками для дітей. Усіх гостей частували солодощами.


 

Copyright © Muslimat
Всі права захищені
Створення сайтів — студія ВЕБ-СТОЛИЦЯ