Зимові канікули з користю — семінар для підлітків

Дата публікації:

Поділитися новиною:

Почалися зимові канікули, а значить, у школярів з’явилося багато вільного часу. Щоб діти могли провести дозвілля з користю, Ліга мусульманок України організувала семінар для підлітків 11–16 років, зібравши 26–29 грудня в Києві юних гостей із різних міст України.

 

семінар для підлітківЧотири дні  підлітки слухали лекції про етикет, чистоту тіла й душі, важливість часу, Судний день і могли ставити будь-які питання фахівцям. У програмі семінару був творчий майстер-клас і веселі старти, де кожен міг виявити себе в команді.

 

Після заходу організатори провели опитування серед учасників. Було побажання зробити семінар довшим і запланувати прогулянку містом.

 

семінар для підлітків— Ми організовуємо такі семінари, щоб підлітки з різних міст знайомилися одне з одним, підтримували дружні стосунки, наповнювалися корисною інформацією про свою релігію. Це наші діти, наше майбутнє. Їхнє виховання лежить на наших плечах, тому треба приділяти увагу їм сьогодні, що завтра вони були гідними представниками нашої умми, — каже голова ЛМУ Ніяра Мамутова. Приїжджають діти з маленьких міст, хтось уперше — їх взагалі вражає велика будівля ІКЦ Києва, умови для мусульман тут. Вони повертаються до своїх міст, наповнені враженнями та гарними емоціями.

 

семінар для підлітків— Уперше ми окремо зібрали підлітків 11–13 й 14–16років. Вважаю, що це була гарна ідея, бо теми підходили саме для їхнього віку, і всім було комфортно разом, усі подружилися. Програма була насичена, діти весь час були зайняті: лекції, майстер-клас, у вільний час вони грали в ігри, — розповідає одна з організаторок семінару Анна Отман. 

Copyright © Muslimat
Всі права захищені
Створення сайтів — студія ВЕБ-СТОЛИЦЯ