Ліга мусульманок України продовжує візити у міста України, відвідуючи свої філіали

Дата публікації:

Поділитися новиною:

14 березня активістки Ліги гостювали в Харкові. Головною метою візиту було проведення семінару-тренінгу з планування та командної роботи для членкинь жіночої організації «Надія». Тренерка та заступниця голови ЛМУ Ольга Фриндак разом з учасницями семінару розібрала найголовніші моменти, потрібні для успішної та ефективної роботи в команді. За допомогою командних вправ активістки «Надії» змогли визначити та сформулювати свої кроки для досягнення поставлених цілей.

 

Ліга мусульманок України продовжує візити у міста України, відвідуючи свої філіалиГолова Ліги мусульманок України Ніяра Мамутова у своїй лекції спробувала актуалізувати тему важливости соціального активізму, звернувшись до прикладів з життя відомих сподвижниць. За словами лекторки, в такий спосіб вона хотіла показати, що участь у суспільному житті не є чимось новим для мусульманок: 

 

— Пророк Мухаммад (мир йому і благословення) вчив, що місія вірянина — не просто існувати, плисти за течією, а приносити користь усьому суспільству. Отже, ми повинні працювати на спільне благо, не бути байдужими до чужих проблем — і це не якесь геройство, а норма життя для мусульманки.

 

Ліга мусульманок України продовжує візити у міста України, відвідуючи свої філіалиУчасницям семінару сподобався такий приклад — про це свідчили багато питань, поставлених лекторці. Присутні висловили вдячність керівництву Ліги за семінар і лекцію. За словами активісток «Надії», такі зустрічі після довгих карантинних обмежень надихають на нові проєкти та акції.

 

— Під час неформального спілкування після таких заходів часто чую від сестер слова про те, що саме Іслам зробив жінку повноправним членом суспільства, — каже пані Ніяра. — Я рада, що мусульманки розуміють це й можуть інакше побачити себе. І ще я завжди додаю, що приклад сподвижниць доводить, що наша релігія розкрила шляхи для реалізації наших жіночих умінь і здатностей.

Copyright © Muslimat
Всі права захищені
Створення сайтів — студія ВЕБ-СТОЛИЦЯ