Семінар Ліги мусульманок об’єднав активісток із трьох міст

Дата публікації:

Поділитися новиною:

Активістки з трьох міст — Дніпра, Запоріжжя та Кам’янського — взяли участь у семінарі, організованому Лігою мусульманок України. Захід у рамках візитів керівництва ЛМУ до своїх осередків на місцях цього разу відбувся в Ісламському культурному центрі Дніпра.

Семінар Ліги мусульманок об’єднав активісток із трьох міст

 

За словами голови ЛМУ Ніяри Мамутової, взагалі програма не відрізнялася від аналогічних заходів, що пройшли в Сумах і Харкові. Учасниці семінару-тренінгу мали можливість прослухати лекції про командну роботу, планування та соціальну активність.

— Ми спробували провести захід у трохи експериментальному форматі, — розповідає пані Ніяра. — Об’єднавши активісток із трьох міст, ми, з одного боку, створили певну атмосферу конкуренції, адже під час занять учасниці представляли свої міста або команди. Але, з іншого боку, це дало змогу створити певний майданчик для обміну досвідом.

Семінар Ліги мусульманок об’єднав активісток із трьох містАктивістки Ліги активно брали участь в обговореннях і вправах тренінгу. За словами учасниць, вони отримали чимало корисної інформації та можливість інакше поглянути на звичну діяльність.

— Я перед цим не знала багатьох важливих моментів, — ділиться одна з учасниць, Дінара. — Велика вдячність організаторам за можливість узяти участь у семінарі та можливість подивитися на все з іншого боку. Загалом сподобалося, що теми й лектори доповнювали одна одну. Також дуже сподобалася робота в командах, коли ми мали не тільки слухати, а й висловлювати свої ідеї, позиції.

Copyright © Muslimat
Всі права захищені
Створення сайтів — студія ВЕБ-СТОЛИЦЯ