«Солодкий іфтар» у Запоріжжі: діти з неповних сімей отримали подарункові пакунки

Дата публікації:

Поділитися новиною:

«Солодкий іфтар» у Запоріжжі: діти з неповних сімей отримали подарункові пакункиНа початку останнього тижня Рамадану запорізькі мусульманки зробили солодкі подарунки маленьким одновірцям із неповних сімей. У кожному пакунку, придбаному в рамках ініціативи «Солодкий іфтар», — розчинний напій какао, сік, печиво, цукерки та фрукти. Взагалі таких пакунків, завдяки пожертвам небайдужих, придбали два десятки.

 

Ініціатива знайшла не просто підтримку, а гаряче схвалення, надто серед матусь тих дітей, що ще не повинні постити, але вік уже дозволяє їм робити перші спроби з бажання наслідувати старших. Вони, як ніхто, розуміють важливість заохочення для дітвори.

 

«Солодкий іфтар» у Запоріжжі: діти з неповних сімей отримали подарункові пакункиУтім метою акції, за словами очільниці ЖО «Сафія» Танзілі Іса, було потішити дітей із неповних родин і подарувати їм відчуття особливости 10 останніх днів Рамадану — незалежно від того, чи вони вже постять. Ідея належить іншій запорізькій мусульманці — голові ГО «Ана Юрт» Ніярі Мамутовій: пані Ніяра логічно припустила, що в ситуації, коли в багатьох ледь вистачає коштів на базові потреби, придбання таких пакунків для кожної дитини може стати чималим випробуванням для сімейного бюджету, особливо якщо дітей виховує лише один із батьків.

Copyright © Muslimat
Всі права захищені
Створення сайтів — студія ВЕБ-СТОЛИЦЯ